Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till fotboll i Italien

Välkommen till ItalienFotboll.se, sajten för dig som söker biljetter till AC Milan, Inter, Juventus, AS Roma, SS Lazio & Fiorentina i Serie A, italienska cupen eller Europacupmatcher i Italien. Här kan du enkelt, snabbt och säkert boka biljetter till AC Milan, Inter, Juventus, AS Roma, SS Lazio & Fiorentina innan du reser hemifrån!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande kategorier

SS Lazio

SS Lazio grundades som idrottsförening 1900 och fotbollsfalangen utvecklades 1910. Klubben grundades av den Italienska militären i det då fascistiska Italien. När Mussolinis regering ville att alla Romerska klubbar skulle slås ihop till en klubb slapp Lazio undan. Società Sportiva Lazio var Benito Mussolinis lag, något som har kastat en mörk skugga över Lazio i över 100 år. 

Genom åren har det förekommit rasistiska och antisemitiska rop och banderoller från “Curva Nord”, Lazios sektion på Stade Olympico. Klubben tar avstånd från all typ av fascism och strävar efter att ha en mångkulturell trupp och i september 2003 anordnade Lazio en turnering, Shalom Cup, dit lag med en majoritet av judiska spelare bjöds in.

Lazio är likt lokalkonkurenten och ärkefienden Roma ett lag som sällan är med och slåss om “Scudetton”, ligatiteln, när säsongen närmar sig sitt slut och det viktigaste för Lazios supportrar är att vinna matchen mot Roma, "Il Derby di Capitale".

Lazios största framgång i modern tid var när den svenske tränaren Sven-Göran Eriksson vann Scudetton med klubben säsongen 1999/2000 och hade spelare som Roberto Mancini, Pavel Nedved och Sinisa Mihajlovic i truppen. Tack vare sina framgångar i Lazio blev “Svennis” belönad med jobbet som Englands förbundskapten.

När Lazio spelar sina matcher på Stade Olympico och Curva Nord sjunger för fulla halsar är det en riktigt mäktig fotbollsupplevelse.

Ticmate Charity