Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Fiorentina

ACF Fiorentina, Viola, grundades 1926 av Luigi Ridolfi, medlem i det Fascistiska partiet. Klubben grundades med målet att konkurera ut de andra klubbbarna i Florens och i nordvästra Italien. Men till skillnad från den romerska klubben SS Lazio, som också har en historia av fascism, har inte Fiorentina några större problem med rasism och antisemitism på läktarna.

Florens är en mycket speciell stad och är mest känd för sin vackra placering i dalen, sin otroliga arkitektur och sitt rika kulturarv. Få ser Florens som en fotbollsstad, men givetvis är Florens likt alla städer i Italien, i högsta grad en fotbollsstad. Och folket i Florens hejar på Viola.

Klubben är välkänd för sin lila färg och sitt, enligt många, vackra emblem. Varför Fiorentina spelar i lila tröjor sägs vara eftersom deras tidigare rödvita ställ missfärgades efter en tvätt i floden. Dock har titlarna lyst med sin frånvaro och klubben har bara vunnit ligan två gånger. Men i och med den stora ekonomiska krisen i Italien på 10-talet har fotbollen påverkats och de rikaste klubbarna har blivit fattigare. När en säsong startar kan det gå hur som helst och det är en öppen kamp om de bästa platserna i tabellen.

Åk till Toscana och njut av den makalösa staden Florens och besök Stadio Artemio Franchi för att se Fiorentina kämpa om de mest ädla valörerna. Det blir en resa du sent kommer att glömma.

Ticmate Charity

Fiorentina

Här hittar du biljetter till fotboll med Fiorentina på Stadio Artemio Franchi i Florens. Vi säljer biljetter till alla matcher i Serie A, Italienska cupen och internationella ligor där Fiorentina spelar.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Fiorentina.