Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Juventus FC

Juventus FC, Vecchia Signora - Den Gamla Damen, grundades 1897 i alpstaden Turin. Juventus grundades av elever vid en skola och spelade de första åren i rosa/svarta tröjor men bytte sedan till att spela med svartvita ränder, inspirerade av den brittiska klubben Notts County (av alla lag).

Juventus är Italiens mest framgångsrika klubb och 2013/14 vann de sin 30:e ligatitel och spelar därför med tre stjärnor över sitt klubbmärke. Man får ändå räkna in att klubben “egentligen” har vunnit 32 ligatitlar men blev av med titlarna de vann 2004/05 och 2005/06 efter "Calciopoli-skandalen".

Fem lag var involverade i skandalen 2006. Milan, Fiorentina, Reggia, Lazio och Juventus. Det var den sistnämnda som drabbades hårdast. Italiensk fotboll har länge präglats av korruption och mutor men man trodde att allt fusk hade raderats, fram till att man upptäckte att dessa fem klubbar hade varit involverade i att bestämma vilken domare de ville ha i vilken match. De övriga fyra lagen klarade sig undan med poängavdrag och fick även starta kommande säsong med minuspoäng samt böter. Juventus å andra sidan blev degraderade till Serie B, tvingades starta säsongen 06/07 med minus 9 poäng och blev dessutom av med två ligatitlar.

När Juventus väl var tillbaka i italienska fotbollens finrum hade Milano klubbarna sprungit ifrån både sportsligt och ekonomiskt. Juventus fick kämpa på, något i det tysta, och stördes inte av europaspel och turnéer runt om i världen. När Juventus väl kom tillbaka gjorde de det med full kraft och tog tre raka ligatitlar 2012, 2013 och 2014.

Juventus har spelat på tre olika arenor på 2000-talet. Stadio Delle Alpi skulle rivas och i väntan på att den nya arenan spelade de sina matcher på Olympiastadion i Turin. 2011 invigdes deras nya hem, Juventus Stadium. Juventus stadium är en toppmodern arena med makalös akustik. Juventus är det enda laget i Italien som äger sin egna arena och är det enda laget i ligan som spelar inför fullsatta läktare varje match.

När man går på en match med “Juve” på Juventus Stadium får man uppleva ett unikt publiktryck och fotboll av världsklass. 

Ticmate Charity

Juventus FC

Här kan du se Juventus matchprogram på Juventus Stadion i Turin denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående hemmamatcher i Seria A, Italienska cupen och Champions League med Juventus. Klicka på 'LÄS MER' för att få mer information om den aktuella matchen, eller klicka på 'BOKA' om du genast vill boka biljetter till den valda matchen med Juventus på Juventus Stadion i Turin. 

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Juventus FC.