Fiorentina

Biljetter till Fiorentina Säsongen 2018-19

Här kan du se Fiorentinas matchprogram på Artemio Franchi i Florens denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående hemmamatcher i Seria A, Italienska cupen och Champions League med Fiorentina. Läs mer om Fiorentina här

ACF Fiorentina, Viola, grundades 1926 av Luigi Ridolfi, medlem i det Fascistiska partiet. Klubben grundades med målet att konkurera ut de andra klubbbarna i Florens och i nordvästra Italien. Men till skillnad från den romerska klubben SS Lazio, som också har en historia av fascism, har inte Fiorentina några större problem med rasism och antisemitism på läktarna.

Florens är en mycket speciell stad och är mest känd för sin vackra placering i dalen, sin otroliga arkitektur och sitt rika kulturarv. Få ser Florens som en fotbollsstad, men givetvis är Florens likt alla städer i Italien, i högsta grad en fotbollsstad. Och folket i Florens hejar på Viola.

Klubben är välkänd för sin lila färg och sitt, enligt många, vackra emblem. Varför Fiorentina spelar i lila tröjor sägs vara eftersom deras tidigare rödvita ställ missfärgades efter en tvätt i floden. Dock har titlarna lyst med sin frånvaro och klubben har bara vunnit ligan två gånger. Men i och med den stora ekonomiska krisen i Italien på 10-talet har fotbollen påverkats och de rikaste klubbarna har blivit fattigare. När en säsong startar kan det gå hur som helst och det är en öppen kamp om de bästa platserna i tabellen.

Åk till Toscana och njut av den makalösa staden Florens och besök Stadio Artemio Franchi för att se Fiorentina kämpa om de mest ädla valörerna. Det blir en resa du sent kommer att glömma.

Fiorentina

Våra kunder säger

Fotboll

"Snabb och bra service även via telefon. Fick biljetterna innan avresa till Rom...!"
(2)
Hans joakim, Lindesberg
MÅN, 06 NOV 2017

Se alla

Stadio Artemio Franchi. ItalienFotboll.se

Info
Stadio Artemio Franchi

Arenaöversikt, Stadio Artemio Franchi Arenaöversikt Arenaöversikt Stadio Artemio Franchi

Kapacitet
47.000

Adress
Viale Manfredo Fanti 14,
50137 Florens
Se på en karta, Stadio Artemio Franchi Se på en karta

Se på en karta, Stadio Artemio Franchi
 
Kundvagn