SS Lazio

Biljetter till SS Lazio Säsongen 2018-19

Här kan du se SS Lazios matchprogram på Stadio Olimpico i Rom denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående hemmamatcher i Seria A, Italienska cupen och Champions League med SS Lazio. Klicka på 'LÄS MER' för att få mer information om den aktuella matchen, eller klicka på 'BOKA' om du genast vill boka biljetter till den valda matchen med SS Lazio på Stadio Olimpico i Rom. Läs mer om SS Lazio här

SS Lazio grundades som idrottsförening 1900 och fotbollsfalangen utvecklades 1910. Klubben grundades av den Italienska militären i det då fascistiska Italien. När Mussolinis regering ville att alla Romerska klubbar skulle slås ihop till en klubb slapp Lazio undan. Società Sportiva Lazio var Benito Mussolinis lag, något som har kastat en mörk skugga över Lazio i över 100 år.

Genom åren har det förekommit rasistiska och antisemitiska rop och banderoller från “Curva Nord”, Lazios sektion på Stade Olympico. Klubben tar avstånd från all typ av fascism och strävar efter att ha en mångkulturell trupp och i september 2003 anordnade Lazio en turnering, Shalom Cup, dit lag med en majoritet av judiska spelare bjöds in.

Lazio är likt lokalkonkurenten och ärkefienden Roma ett lag som sällan är med och slåss om “Scudetton”, ligatiteln, när säsongen närmar sig sitt slut och det viktigaste för Lazios supportrar är att vinna matchen mot Roma, "Il Derby di Capitale".

Lazios största framgång i modern tid var när den svenske tränaren Sven-Göran Eriksson vann Scudetton med klubben säsongen 1999/2000 och hade spelare som Roberto Mancini, Pavel Nedved och Sinisa Mihajlovic i truppen. Tack vare sina framgångar i Lazio blev “Svennis” belönad med jobbet som Englands förbundskapten.

När Lazio spelar sina matcher på Stade Olympico och Curva Nord sjunger för fulla halsar är det en riktigt mäktig fotbollsupplevelse.

SS Lazio

Våra kunder säger

Fotboll

"Snabb och bra service även via telefon. Fick biljetterna innan avresa till Rom...!"
(2)
Hans joakim, Lindesberg
MÅN, 06 NOV 2017

Se alla

Stadio Olimpico Rome. ItalienFotboll.se

Info
Stadio Olimpico Rome

Arenaöversikt, Stadio Olimpico Rome Arenaöversikt Arenaöversikt Stadio Olimpico Rome

Kapacitet
82.000

Adress
Via Foro Italico,
00194 Roma
Se på en karta, Stadio Olimpico Rome Se på en karta

Se på en karta, Stadio Olimpico Rome

Tunnelbana
Metro linje A till Ottaviano Station. Från Ottaviano Station buss 32 till Piazzale della Farnesina.

 
Kundvagn