AC Milan

Biljetter till AC Milan Säsongen 2018-19

Här kan du se AC Milans matchprogram på Stadio San Siro Giuseppe Meazza i Milano denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående hemmamatcher i Seria A, Italienska cupen och Champions League med AC Milan. Läs mer om AC Milan här

AC Milan, Rossoneri, grundades 1899 i Milano i norra Italien. Klubben grundades som en fotboll- och cricketförening av britterna Alfred Edwards och Herbert Kilpin. Det är även tack vare sin brittiska bakgrund som klubben heter AC Milan då Milan är den engelska stavningen på Milano.

Under en tid då den Italienska ligan, Serie A, var en av de bästa i världen var laget AC Milan på allas läppar. Mellan 1988 och 2004 vann laget sju inhemska ligatitlar och fyra Europacup- och Champions League titlar, och åren de inte vann var de med och slogs in i det sista.

AC Milan är ett av de mest klassiska lagen i världen och färgerna rött och svart (Rossoneri) förknippas direkt med Milanoklubben. Laget delar arena med lokalkonkurrenten Inter. Det officiella namnet på arenan är Stadio Guiseppe Meazza. Guiseppe Meazza är en av de bästa fotbollsspelarna som någonsin spelat för Inter, och just därför använder sig aldrig Milan-fansen av det officiella namnet! För dem heter arenan San Siro. När San Siro är fullsatt är det en av de mäktigaste fotbollsarenorna i världen. Fansen Curva Sud skapar fantastiska tifon och sjunger i 90 minuter medan deras älskade Milan kämpar om ytterligare framgångar nere på planen. Den svenske domaren Jonas Eriksson har sagt att han aldrig fått en så stor självförtroende-boost som när han klev ut direkt efter Milanspelarna i en match mellan AC Milan och FC Barcelona i Champions League.

När man äntrar San Siro kliver man raka vägen in i en historiebok som ännu inte är färdigskriven, där Rossoneri är författarna och Curva Sud är kritikerna som gör allt för att ändra berättelsen till det bättre.

AC Milan

Våra kunder säger

Fotboll

"Snabb och bra service även via telefon. Fick biljetterna innan avresa till Rom...!"
(2)
Hans joakim, Lindesberg
MÅN, 06 NOV 2017

Se alla

San Siro Meazza. ItalienFotboll.se

Info
San Siro Meazza

Arenaöversikt, San Siro Meazza Arenaöversikt Arenaöversikt San Siro Meazza

Kapacitet
85.000

Adress
Via Piccolomini 5,
20151 Milan
Se på en karta, San Siro Meazza Se på en karta

Se på en karta, San Siro Meazza

Tunnelbana
Metro MM1 till Molino Dorino

 
Kundvagn